Large

Monique Terhorst

Leerkracht / Docent op IBS De Eschmarke · Primair onderwijs · Meer details

Ik ben parttime leerkracht groep 6, en ben met name geïnteresseerd in apps die ik kan inzetten voor de plusklas en voor techniek.

Categorieën
Eduapper sinds
oktober 2013

Iedereen is wel ergens goed in op school. Laat de leerlingen bedenken waar ze echt goed in zijn. Hier gaan ze een instructiefilm van maken voor de leerlingen die er nog niet zo ...

Machinarium is een prachtige game waarbij het draait om puzzels oplossen. Die kun je alleen oplossen, maar dan kan natuurlijk ook samen.

0 reacties

Zeer uitgebreide app waarmee je presentaties kunt maken. Animaties, overgangen, diagrammen en je aantekeningen in een presentatorscherm.

1 reactie

Met deze app oefen je de procentsommen. Met ingebouwde rekenmachine, uitgewerkte voorbeelden en hulpfunctie. Deze functies kan men aan of uit zetten.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

0 reacties

Virtueel prikbord. Orden en deel je verzamelingen.

App om te leren klokkijken, de klokt spreekt de tijden in het Nederlands (of Engels, Duits of zelfs chinees) uit. Met uren, kwartieren en de tijd per 5 minuten.

5 reacties

Prachtige game die vooral je (technisch) inzicht op de proef stelt.

Leuke game die hoort bij de spellingmethode Taal Actief van Malmberg. De app is mooi vormgegeven en de leerlingen kunnen spelenderwijs met spelling aan de slag.

3 reacties

Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. Wel eens moeite met d of t of een tussen-n? Dan is deze app een uitkomst. Met in-app aankopen kun je alle...

Educatieve films voor basis- en voortgezet onderwijs.