Medium

Bovenbouw

Lijst van Marleen Jonkers

2 reacties

Pittig spel. Zorg dat de auto naar de andere kant komt. In deze gratis versie de eerste 35 levels.

De app is nog in ontwikkeling maar bevat al veel onderdelen: alfabet, woordenschat, dictee, optellen, minsommen, tafels en klokkijken.

4 reacties

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Gratis versie alleen optellen, aftrekken en gemengd.

Gebruiksvriendelijke app om de breuken te leren. Met korte instructies en verschillende oefenmogelijkheden: benoemen, vergelijken, optellen en vermenigvuldigen van breuken.

1 reactie

Puzzel/game om aan je ruimtelijk inzicht te werken. Verbind de gekleurde bollen met elkaar, ze mogen niet door elkaar. Speel alle levels uit of speel tegen de klok.

0 reacties

Leer optellen, delen, kwadraten en romeinse cijfers. De volledige versie heeft nog veel meer oefeningen. De voice-over functie kan gebruikt worden, dus goed bruikbaar voor leerl...

0 reacties

Kinderen kunnen oefenen met optel, aftrek, deel en keersommen. je kan ook kiezen voor verschillende sommen door elkaar. De sommen staan op het bord bovenaan. De antwoorden sprin...

0 reacties

Met deze app kun je de oppervlakte, inhoud of omtrek van een vorm berekenen. Ook worden de formules weergegeven.

0 reacties

Oefen de optel- en minsommen, delen of vermenigvuldigen. Kies een deelgebied of oefen alles door elkaar.

0 reacties

Rekenapp om hoofdrekenen te oefenen. Test jezelf, maak oefeningen of train de tafels.

0 reacties

Hersenkrakerspel, snijd het vlak in gelijke delen.

Leer rekenen op een visuele manier.

4 reacties

Animatie app om zelf animaties te maken. Kies de poppetjes en spreek in met je eigen stem.

2 reacties

Test je kennis over Nederlandse spreekwoorden en gezegdes. Oefen met 300 spreekwoorden en meer dan 1500 gezegdes.

3 reacties

Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. Wel eens moeite met d of t of een tussen-n? Dan is deze app een uitkomst. Met in-app aankopen kun je alle...

Oefen de onderdelen van werkwoordspelling, tevens leer je de persoonsvorm en het onderwerp herkennen. Dit zijn belangrijke vaardigheden om de werkwoordspelling goed te doen.

2 reacties

Online woordenboek met meer dan 3000 spreekwoorden en uitdrukkingen en een quiz om jezelf te testen.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

In totaal 50 verschillende kaarten met opdrachten over planten, dieren en dingen die je in de natuur tegenkomt bij een wandeling.

De basis van de betaalde versie is de complete officiële lijst met E-nummers zoals die goedgekeurd zijn. Hiermee kun je snel opzoeken wat de risico's van de toegevoegde ingredië...

0 reacties

Leer over moeilijke zaken in de Nederlandse taal. Is het als of dan? Hen of hun? Deze app gaat om spelling, grammatica, stijl en taaltermen.

0 reacties

Leer Engelse woordjes op de goede manier spellen. Met directe feedback.

4 reacties

App om spellingsvaardigheden te verbeteren. Met uitleg waarom een antwoord niet goed is. Je oefent op drie niveaus van de referentiekaders van Meijerink.

Antwoorden over allemaal vragen over het menselijk lichaam.

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.

0 reacties

Oefen alle woordjes voor een woordjesoverhoring voor een vreemde taal.

Veel grammatica-oefeningen om Engels te leren.

App van het British Counsil met de basisvaardigheden voor Engelstalige leerlingen.

0 reacties

QR scanner om de codes te kunnen scannen en lezen.

Een game om woorden die dyslectische kinderen vaak verkeerd spellen extra te oefenen. Je kunt ook een eigen woordenlijst maken om mee te oefenen voor bijvoorbeeld een dictee. .

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere anima...

2 reacties

App met verschillende groepsactiviteiten die de samenwerking en het groepsklimaat bevorderen.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.