Image

Jorick Scheerens

Docent/Projectleider Mediacollege Amsterdam · Meer details

Docent bij de opleiding Mediamanager en projectleider van het Practoraat Sociale Media.

Eduapper sinds
februari 2013
0 reacties

Maak een weblog met deze app op het domein van wordpress.com

7 reacties

Maak, bewerk, presenteer en deel je prezi-presentaties. Omdat een prezi er anders uitziet dan een normale presentatie met slides, maak je hier vast indruk mee!

0 reacties

Zeer uitgebreide app waarmee je presentaties kunt maken. Animaties, overgangen, diagrammen en je aantekeningen in een presentatorscherm.

1 reactie

Met MindMeister maak je mindmaps, deze kun je aanpassen en delen met anderen.

4 reacties

App met alle hoofdstukken uit het BoekTweePuntNul: 200 sociale media- en Web 2.0 applicaties of praktische webtools op heldere wijze omschreven door experts.

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

1 reactie

Prachtige app om filmpjes mee te maken. Mogelijkheid om projecten met eigen beeld/geluid te maken en de optie om een filmtrailer te produceren volgens vaste thema's.

2 reacties

Cloud-dienst voor het opslaan van bestanden en delen van bestanden. Uitwisselbaar met veel apps.

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...

De eerste stappen om samen een presentatie in Prezi maken.

Maak van een oud persoon, een jonge god! 

3 reacties

iBooks is je digitale boekenplank op de iPad. Boeken kunnen in de online winkel worden aangeschaft, maar er kunnen ook eigen creaties ingezet worden. Maak bladwijzers en aanteke...

0 reacties

Nederlandse app om al je foto's in te beheren met foto-albums. Tevens fotobewerkingsopties en mogelijkheid om het te delen, bijvoorbeeld als fotoverslag via iCloud.

0 reacties

Volwaardig tekstverwerker, vergelijkbaar met Word. Pages bestanden kunnen als een pdf, Pages- en Word- bestand weer geëxporteerd worden. Activeer de cloud optie en al je bestand...