Large

henrieke klein geltink

Leerkracht / Docent op Christelyke Basisschool de Wingerd · Primair onderwijs · Meer details

Leerkracht / Docent op Christelyke Basisschool de Wingerd

Categorieën
Eduapper sinds
maart 2015
0 reacties

In Bobo Getallen leren kinderen tellen en eenvoudige optelsommen maken: tellen met plaatjes, tellen met vingers, kies het juiste getal en maak de som.

0 reacties

In de app Bobo Zoeken het om zoeken, kijken en verbanden leggen: zoekplaat, wat hoort bij elkaar, wat hoort er niet bij en zoek dezelfde.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de kinderboerderij. Dit is de app voor de iPad, er is ook een iPhone-versie.

3 reacties

Speel de leerzame spellen en oefeningen van Squla, niveau groep 1 tot en met 8. Het is wel nodig om in te loggen op je Squla-account.

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

3 reacties

App voor de beginnende lezers. Sluit aan bij de methode Veilig leren lezen van Zwijsen. Drie spellen kunnen gratis gespeeld worden, het vierde spel is een in-app-aankoop.

Met deze app maken kinderen kennis met de cijfers 1 tot en met 10. Hoor en zie de cijfers en leer ze allemaal!

Met deze app voor kleuters leren de jongsten de letters. De letters worden aan plaatjes gekoppeld.

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

1 reactie

Leer lezen met de Letterprins. De app is adaptief, bij goede antwoorden gaat het niveau en tempo omhoog.

5 reacties

Interactief prentenboek. Julia en Sam beleven allerlei avonturen in het muizenhuis. Op elke bladzijde van het boek zijn verrassingen te vinden. Beleef de avonturen mee met Julia...

0 reacties

Deze app bevat opdrachten gericht op de herkenning van klanken en is bedoeld als voorbereiding op het aanvankelijk lezen.

0 reacties

In de app Bobo Vormen en Kleuren draait het vooral om goed kijken. Deze app is daarom ook geschikt voor de allerkleinsten. Onderdelen: zoek de schaduw, dezelfde kleur, van klein...

App met 26 prachtige voorleesverhalen voor kinderen van 4 jaar en ouder, geschreven door Rian Visser. Met zoekplaten boordevol geluiden.

2 reacties

Pittig spel. Zorg dat de auto naar de andere kant komt. In deze gratis versie de eerste 35 levels.

Letterlegger voor de beginnende lezers om woorden te maken. Gebaseerd op leesmethode Veilig leren lezen.