Hhdsc01950

Henk Heurter

· Primair onderwijs · Meer details

Onderwijsadviseur, Station to Station. Ik adviseer scholen bij de inzet van apps. Inzet van open apps bij diverse vakgebieden spreekt mij zeer aan.

Categorieën
Eduapper sinds
januari 2013
0 reacties

App om annotaties te maken op een PDF-bestand. Het is mogelijk om te typen, tekenen, tekst te markeren en audio op te nemen.

0 reacties

Deze app simuleert het verven met olieverf. Importeer foto's en bewerk deze als schilderij, maak gebruik van sjablonen of creëer een eigen kunstwerk.

0 reacties

Deze app bevat een serie van 82 puzzels waarbij met een aantal aanwijzingen een moord opgelost moet worden. De app doet denken aan het spel Cluedo.

0 reacties

Met deze officiële Zappelin-app kunnen kinderen verschillende Zappelin tv-programma's terugkijken, spelletjes spelen, verhalen lezen, voorgelezen worden en liedjes zingen.

0 reacties

Met deze app kun je video's bewerken door verschillende statische en dynamische lagen te creëren in de video. Het resultaat kan geëxporteerd worden.

0 reacties

Met deze app kan je de basisvaardigheden rekenen oefenen. Je moet binnen de tijd de opgave oplossen en je kunt kiezen uit eenvoudige, medium of moeilijke opgaven.

0 reacties

Oefen hoofdrekenen, meten, breuken en statistiek met deze app. Oefen door middel van sommen of uitdagingen die je aangaat. De app bevat ook rekengames zoals sudoku en rekenmemor...

Een app waarmee je een video's kunt maken voor bijvoorbeeld een cursus of les, een presentatie, of een instructie video. Het neemt stem en de tekening op de tablet op. Met een i...

0 reacties

Roman Empire Free is een gratis versie van Roman Empire. Roman Empire is een Massive Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) waarin je als Caesar een strategie moet ontwik...

0 reacties

Puzzelgame waarin eenvoudige rekensommen gemaakt moeten worden. Het antwoord is er al, de leerling moet de som erbij maken.

0 reacties

Puzzelgame waarin eenvoudige rekensommen gemaakt moeten worden. Het antwoord is er al, de leerling moet de som erbij maken.

0 reacties

Video-app om in slowmotion beelden terug te kijken om ze te kunnen analyseren. Maak foto's van de individuele beelden.

Bekijk de video terwijl je nog aan het opnemen bent. Erg handig voor sport-activiteiten.

0 reacties

App voor het analyseren van bewegingen. Heeft een mooie spiegelfunctie.

Video-app om in slowmotion beelden terug te kijken om ze te kunnen analyseren.

0 reacties

App met verhalen uit de vaderlandse geschiedenis. Ervaar het verleden op de plaats waar het zich daadwerkelijk afspeelde. De Canonkijker is het mobiele verlengstuk van www.regio...

Stel samen met je leerlingen de leerdoelen van het onderwerp vast en laat leerlingen hun eigen verwerkingsvorm kiezen.

1 reactie

Maak je eigen verhalen met de slokoppen. De poppen volgen automatisch je stem met hun mondbewegingen.