10265596 690577831033993 4927955418960718747 o

Gabien Borm

Bovenschools (onderwijskundig) ICT coördinator · Primair onderwijs · Meer details

Onderwijsgroep Perspecto. (Zeeuws Vlaanderen ) Betrokken bij onderwijs en ICT en de (meer) begaafde leerling,

Categorieën
Eduapper sinds
april 2013

Game om topografie van Nederland te oefenen: provincies, hoofdsteden, grote steden, water en eilanden. Werken met meerdere kinderen onder eigen account is mogelijk.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

0 reacties

App om de topografie van Europa te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de landen en leer de namen van de landen, hoofdsteden en grote plaatsen.

4 reacties

Animatie app om zelf animaties te maken. Kies de poppetjes en spreek in met je eigen stem.

App met 26 prachtige voorleesverhalen voor kinderen van 4 jaar en ouder, geschreven door Rian Visser. Met zoekplaten boordevol geluiden.

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

0 reacties

Met deze app kunnen de jongste kinderen op verkenning in de natuur. In de game zitten 6 verschillende games.

Ervaar de natuur en ga op ontdekkingsreis met de app van Natuurmonumenten.

0 reacties

Speel galgje met elkaar of tegen de computer. Kies voor korte, middellange of lange woorden en maak het je zo moeilijk mogelijk. Zorg dat de robot niet uit elkaar valt!

2 reacties

Test je kennis over Nederlandse spreekwoorden en gezegdes. Oefen met 300 spreekwoorden en meer dan 1500 gezegdes.

0 reacties

UP is de reken-app voor kinderen die op een speelse (en competitieve) manier het rekenen willen verbeteren. Een eventuele rekenachterstand behoort na verloop van tijd tot het ve...

0 reacties

Overzichtelijk vormgegeven app om kinderen (extra) te laten oefenen met het optellen en aftrekken door -erbij en eraf- bussommen.

Leren klokkijken, analoog en digitaal. Instellingen mogelijk en verschillende oefenmogelijkheden.

0 reacties

Met deze app kun je sommen maken tot 10 of tot 20 met het rekenrek. Ook zit er een functie in om vrij te oefenen.

Interactief iBook met verhalen achter uitvindingen. Over het wiel, een pleister, de wc, de stofzuiger en nog veel meer dingen die je elke dag gebruikt. Met doe-opdrachten, filmp...

Bouw steeds een zo goed mogelijke brugconstructie binnen een bepaald budget en stel deze vervolgens op de proef in een stresstest.

1 reactie

Deze app hoort bij een 10-delige serie van het Klokhuis over wetenschap en beschrijft verschillende proefjes die kan uitvoeren.

2 reacties

App om te leren programmeren. Kinderen kunnen zelf verhaaltjes maken, met grote keuze uit 'hoofdpersonen', achtergronden en acties. Zie direct het gevolg van een verandering ter...