Team freek1

Freek de Vries

· Primair onderwijs · Meer details

ICT'er en leerkracht (coach) op basisschool De Verwondering

Categorieën
Teamlid van
Eduapper sinds
mei 2013

Met deze uitgebreide browser kun je video's van bijvoorbeeld YouTube downloaden in je eigen fotobibliotheek om ze bijvoorbeeld in instructies te gebruiken.

0 reacties

MathBoard is een goed te configureren reken-app, geschikt voor alle basisschoolkinderen. Je kunt verschillende profielen aanmaken en bijhouden wat de scores van de leerlingen zi...

De leerlingen kunnen met deze app op verschillende niveaus oefenen met breuken, gelijk maken, optellen, keersommen met breuken. De uitleg is in het Engels.

0 reacties

Met deze app kunnen twee spelers, die tegenover elkaar zitten, een rekenspel tegen elkaar spelen. Kies uit de basisbewerking (plus, min, delen, vermenigvuldigen) en kwadraat, ma...

0 reacties

De Muiswerk-app om op je tablet met muiswerk oefenprogramma's te werken. Voor het basisonderwijs is het pakket met 36 programma's het eerste jaar gratis.

1 reactie

Met deze webapp kun je online taal oefenen. Flitsen, dictee, zinsontleden, woordenschat, werkwoorden, spelling of lezen, het zit er allemaal in. De omgeving is adaptief, dus pas...

3 reacties

Met deze webapp kun je online rekenen oefenen. Tafels, breuken, optelsommen, tellen, percentagesommen en klokkijken, het zit er allemaal in. De spellen bevatten zowel kale somme...

Digitale taal- en rekenprogramma’s van Muiswerk zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt ied...

Ontwikkel je woordenschat. Erg geschikt voor beelddenkers.

De kinderen oefenen de schrijfrichting op de iPad en op papier.

Woordenschat oefenen binnen het thema Feest. En het zoeken van woorden die bij elkaar horen.

1 reactie

Deze app hoort bij een 10-delige serie van het Klokhuis over wetenschap en beschrijft verschillende proefjes die kan uitvoeren.

Verbeter je uitspraak en woordenschat Spaans met deze app. Er zijn nog andere apps die de dagelijkse woorden aanleren, deze app leert zakelijke woorden aan.

0 reacties

App om de topografie van China te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de gebieden en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

0 reacties

App om de topografie van Spanje te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de gebieden en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

App om de topografie van Zuid-Amerika te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de landen en leer de namen van de landen, hoofdsteden en grote plaatsen.

0 reacties

App om de topografie van Canada te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de gebieden en leer de namen van de staten, hoofdsteden en grote plaatsen.

Leer de tafels in een game. De tafelsommen worden netjes in beeld gebracht om ervoor te zorgen dat ze de sommen door de visuele ondersteuning sneller begrijpen. Meer levels kunn...