Large

Desiree H

Leerling / Student op Fontys · Primair onderwijs · Meer details

Leerling / Student op Fontys

Categorieën
Eduapper sinds
maart 2015
TED
0 reacties

App om alle TED-talks te kunnen bekijken. Laat je inspireren door de beste sprekers in je toekomstplannen.

Met deze app kan het klasseklimaat op sociaal emotioneel niveau in kaart gebracht worden. Door gedrag in kaart te brengen kan het positief beïnvloed worden.

Serious game over de handelaren in de Gouden eeuw met informatie uit de tijd van 1594 tot 1612.

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere anima...

3 reacties

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere anima...

1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.

Engelse les met verschillende thema's: kleuren, nummers, dieren, fruit, lichaamsdelen, kleding, voertuigen en voeding.

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

2 reacties

App om verbinding te maken met een digibord met ProWise Presenter. De app kan ook gebruikt worden als stemkastje, remote voor het digibord en om samen activiteiten uit te voeren.

2 reacties

App om stopmotion-filmpjes te maken. Eenvoudig in gebruik.

0 reacties

Zeer uitgebreide app waarmee je presentaties kunt maken. Animaties, overgangen, diagrammen en je aantekeningen in een presentatorscherm.

4 reacties

Elektronische leeromgeving: stuur berichten, opdrachten, reageer op leerlingen en bekijk activiteiten.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

0 reacties

Vlieg met je vingers over de wereld met deze app. Bekijk verre landen of juist je eigen buurt.

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

0 reacties

Oefen alle woordjes voor een woordjesoverhoring voor een vreemde taal.

1 reactie

Eenvoudige mindmap-app waarin ook beelden verwerkt kunnen worden en je in een blokje kunt tekenen. In deze variant kan op vele manieren gedeeld worden en kan ook online gewerkt...

Leuke game die hoort bij de spellingmethode Taal Actief van Malmberg. De app is mooi vormgegeven en de leerlingen kunnen spelenderwijs met spelling aan de slag.