Over ons

Professionals met een gezonde passie voor innovatie en onderwijs.

Het team

Goed onderwijs gaat met zijn tijd mee en is relevant voor iedere leerling of student. Maar het vormgeven van goed onderwijs is niet makkelijk. Vooral niet in een periode waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan.

Daarom zijn we Eduapp gestart. We helpen leraren bij het vinden en maken van nieuw innovatief lesmateriaal met behulp van apps. Lesmateriaal dat aansluit bij de ontwikkeling van de leerling en student van nu. Samen zorgen voor goed onderwijs! Vol passie zet het Eduapp-team elke dag een stap dichterbij vernieuwend onderwijs.

Samen vinden, delen en ontdekken

Ook al is een klein team de drijfveer achter Eduapp, we zijn niets zonder alle docenten en leerkrachten die samen de Eduapp community vormen. Eduapp is voor en door docenten en leerkrachten.

70839
personen
actief op Eduapp
Mariekemove jpg klein
Didactiek & communicatie

Marieke is onderwijskundig begeleider van vele scholen die tablets invoeren. "Het draait voor mij om de didactische inzet, hoe maak je leren optimaal mogelijk."

06 26028500
marieke@eduapp.nl

Thijs de vries 302a   chang lores
Design & gamification

Thijs is interactie ontwerper en gamification expert. "Het is mijn uitdaging om door een goed ontwerp de community binnen Eduapp actief te krijgen."

thijs@eduapp.nl

Avatar eduapp
Development

Jaap is de programmeur van Eduapp. "Ik kom uit een onderwijsfamilie, dus het bouwen van een educatief platform als Eduapp spreekt mij enorm aan."

Kurt klynen
App Manager

Kurt is een leerkracht in hart en nieren en geeft les aan 2,5 jarigen tot 65+. “Eduapp bouwt voor mij de brug tussen de techniek en de praktijk in de klas.”