Quizizz

Quizizz

App · Meerdere sectoren · Meer details

Quizizz is een website waarbij je een quiz kan maken. Goed bruikbaar om de lesstof te overhoren. De vragen kunnen gehusseld worden zodat de leerlingen niet op hetzelfde moment dezelfde vraag krijgen. De vragen verschijnen voor de leerlingen op de iPad. Leerlingen kunnen de vragen in eigen tempo, binnen een bepaalde tijd, maken. Ook kan je de quiz als huiswerk meegeven. Aan het einde van de quiz ontvangt de docent een rapport met daarin per vraag de goede en foute antwoorden van de leerlingen.

Soort
Toetsen
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
Quizizz Inc.

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Rudy van Gelderen Sinds kort is er een nieuw quizplatform beschikbaar waar je heel eenvoudig zelf quizzen kunt maken en spelen. Het heet QuizStud en lijkt op Kahoot of Socrative, maar heeft veel meer voordelen. Het is ideaal als je tijdens de les formatief wilt toetsen. Je kunt de tool vinden via http://www.quizstud.com.

bijna 7 jaar geleden

Peter Spapens Ja....maar NIET gratis...Je kunt maar 2 quizzen aanmaken met max 8 vragen! Daarna maar liefst 9,95 per maand...Dat moet je er óók even bij vertellen...Ik heb het snel weer verwijderd, want Kahoot, Socrative, e.v.a. kunnen hetzelfde of méér!

bijna 7 jaar geleden

Rudy van Gelderen Dat is niet helemaal juist Peter. QuizStud heeft veel meer te bieden dan Kahoot en Socrative. En het kost maar 1,50 euro om meer quizzen met meer vragen aan te maken. Bekijk de mogelijkheden nog maar eens goed.

bijna 7 jaar geleden

Peter Spapens Ik ken deze app (nog) niet, maar ik gebruik in de klas al wél vaak Kahoot! en Socrative. Ben benieuwd of hij anders (beter) is?

7 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...