512x512bb

Nearpod

App · Meerdere sectoren · Meer details

App om instructies en toetsen te maken en klassikaal af te nemen.

Soort
Instructie, Toetsen
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent, Leerling / Student
Gemaakt door
Nearpod LLC

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

khalid kasmi Ik vind het heel belangrijk om met eduapp te werken

meer dan 5 jaar geleden

e wiegersma Mooie tool. Het vervelende vind ik dat wanneer leerlingen 'in hun eigen tijd' met Nearpod bezig gaan, ze kunnen vergeten om bij quizvragen op 'send' te drukken. In plaats daarvan gaan ze naar de volgende dia. Het gevolg is dat er dan geen reactie wordt opgeslagen.

meer dan 6 jaar geleden

Rene Anjewierden Plaats een nieuwe reactie...Fantastische tool om je lessen mee te presenteren. Leerlingen kunnen stapsgewijs de les doorlopen, onderweg kennis opdoen, verwerken en laten toetsen. Zeer goed voor zelfstandig werekn en gediffentieerd lesgeven.

7 jaar geleden

Annelies Segers Tegenwoordig gebruik ik deze app om presentaties te geven. Je kan je ppt zo inladen en interactieve slider invoegen. Zo krijg je van elke leerling (meer) actieve meewerking. Zeer mooie app.

meer dan 8 jaar geleden

Jorrit Neele Mooie app dit!

10 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...