Bordfolio

Bordfolio

App · Primair onderwijs · Meer details

Bordfolio is een online omgeving waar werk klaargezet kan worden voor leerlingen en leerlingen hun werk kunnen inleveren. In het platform kunnen leerlijnen ingevoerd worden om leerlingen op een gepersonaliseerde manier de content aan te bieden en te administreren wat zij gedaan hebben. Er kan een gratis proeflicentie aangevraagd worden. Om Bordfolio voor een langere periode te gebruiken zal de school een licentie moeten afsluiten.

Categorieën
Soort
Productiviteit
Taal
Nederlands
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
FourStack BV

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Janneke Moeleker Mooi programma! Kinderen krijgen een goed beeld van wat ze doen, waar ze goed in zijn en waar ze aan moeten werken. Zelfs de jongste kleuters kunnen goed zien wat ze allemaal hebben gedaan en aan de hand van de foto's goed vertellen welke werkjes ze hebben gemaakt. De oudere kinderen kunnen al vrij snel en gemakkelijk zelf werk in het Borgfolio zetten. Mooi is dat het werk gekoppeld kan worden aan leerlijnen. Deze leerlijnen staan niet vast maar zijn per school apart in te voeren.

bijna 8 jaar geleden

Bjorn Kloostra Voor leerlingen die uitsluitend met de iPad werken is dit gelimiteerd. Bestanden uppen verwijst naar cameraroll. Of ik iets over het hoofd gezien? Is er een koppeling men een cloud (drive, onedrive, etc..)

bijna 8 jaar geleden

Marek de Heus Hoi Bjorn, Bedankt voor je vraag. Uploaden vanaf cloud filesystemen is inderdaad niet mogelijk op de iPad. Op de MS Surface heb je wel toegang tot je filesysteem en kun je ook andere files uploaden. Bordfolio wordt momenteel voornamelijk op de iPad gebruikt. Het maken van een foto van een werkstuk en deze uploaden is nu heel eenvoudig. De behoefte om files uit (cloud) filesystemen te selecteren hebben we vooralsnog niet eerder gehoord. Mocht hier veel vraag naar zijn dan zullen we zeker overwegen om dit soort koppelingen in te bouwen.

bijna 8 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

App om de schrijfletters en cijfers te leren schrijven (verbonden schrift), inclusief hoofdletters.