Open uri20130128 17116 98c0s9

Bitsboard PRO

App · Meerdere sectoren · Meer details

Gebruik flashcards van anderen of maak je eigen oefeningen. Maak met je eigen content de volgende spellen: Photo-touch, Reader, Match-up, Word Builder en Flashcards. Met deze PRO-versie kun je werken met meerdere gebruikers, importeren en exporteren.

Soort
Creatie
Taal
Engels
Eindgebruiker
Begeleider, Leerling / Student
Gemaakt door
Van Innovative Investments Limited

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Juliette Eekhof Als het goed is moet het nu weer lukken. Er was een probleem, maar dat hebben ze opgelost. Ik kan weer alles downloaden en uploaden.

bijna 5 jaar geleden

Marieke van Osch Thanks! Inderdaad was updaten de oplossing.

bijna 5 jaar geleden

Marieke van Osch Het lijkt erop dat het delen van borden niet meer lukt, heeft iemand anders dit probleem ook? Is er een oplossing?

bijna 5 jaar geleden

Manon Bell Dit is een app die op onze school, steeds en steeds meer structureel ingezet wordt bij woordenschatonderwijs. Topapp!

meer dan 8 jaar geleden

Juliette Eekhof Deze app is maar voor een gedeelte gratis. Mocht je alle oefeningen willen kopen kun je beter de pro versie kopen. De pro is even duur en heeft meer mogelijkheden.

meer dan 9 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...